EMOST® – Elektromágneses Saját Jel Kezelés

Tudta Ön? Hogy az emberi testben megközelítőleg 37,2 billió (37,200,000,000,000) sejt található, amelyek precízen összehangolt működése az egészség, amit hetvenmilliárd idegsejt érzékelése és irányítása tart egyensúlyban. Az alvás során kialakuló a nyugalmi állapotban az idegrendszer képes visszarendezni, szinkronba hozni a működéshez elengedhetetlen kémiai, fizikai és pszichés folyamatokat, ezáltal válhat reggelre ismét nyugodttá, rendezetté, erőssé, és frissé a szervezet.

Stressz, vagy szorongás hatására megváltoznak az élettani folyamatok, gyengül a vitalitás és romlik az alvás minősége. A sikeres regenerálódás kulcsa a Theta állapot. A théta agyhullámok egy agyi állapotot jelentenek, amely a mély relaxáció és elmélyült meditáció között helyezkedik el. A théta állapotban az agy lassú, ritmikus hullámokat generál, és lehetővé teszi a szervezetnek, hogy mélyen gyógyuljon és regenerálódjon. Módszerünk képes a Theta állapot bővítésére, a szervezeben így az ilyenkor zajló elektrokémiai folyamatok harmonizálására -akár 60 percen keresztül is, éber-meditációs gyakorlatok nélkül.

“A Saját Jel Kezelés extrémalacsony intenzitású elektro-biostimulációs biofeedback fiziológiás eljárás, a bioelektrokémiai folyamatok befolyásolására. Ez a bioelektronikai eljárás lehetőséget ad egyszerűsített alkalmazással, non-invaziv (behatolás mentes) módon befolyásolni a szervezetben zajó fizikai- kémiai- és lelki folyamatokhoz tartozó hormonális állapotokat, ezáltal előidézve a szervezetben zajló hippocampo-neocorticális dialógushoz tartozó saját bioelektrokémiai egyensúlyi állapotot. Dr. Erdőfi-Szabó Attila Ph.D., D.Sc.” EMOST-neuromodulátor-folyamat-Bókkon-Erdőfi [2013]

A módszer jellemzője, hogy a stimuláló gyenge elektromos inger az alanytól származik, amelyek az adott alany bőrfelületéről, az idegrendszer, a perifériás idegek és idegvégződések bőrön is megjelenő megnyilvánulásainak elvezetéséből származnak. Hasonlóan az EKG és EEG bioelektronikai jelekhez, más szervek működései, sőt érzelmek szignáljai is megjelennek a bőrfelületen. A felfedezés nem új, hiszen pl. a símogatás, bőr érintése, érzelmeket váltanak ki az egész szervezetre kihatva.

Azáltal, hogy mi az adott személy saját bioelektronikai szignáljait hozzuk összhangba egymással, testreszabott megoldást kínálunk a rendeződéshez, gyógyszer-, és mellékhatás mentesen, szelíd, és önkorrekciót kiváltó módon. (EMOST know-how)

Készülékünk képes érzékelni a szervezet Saját Jeleit (EMOST know-how). Theta nyugalmi állapotot vált ki, az 5-7 Hz-es tartomány szignáljait érzékeli, majd visszavezeti, így aktiválja azt -akár ingergazdag környezetben is. (EMOST know-how). A kezelés aktiválja a hippocampus szignáljait, majd a szervezet saját jeleinek szisztematikus érzékelésével és visszavezetésével aktiválja a sejtek önellenőrzését. A visszavezetett szignálok egyben potencírozzák egymást, így az egyensúlyi állapot valójában önmaga jeleinek segítségével képes rendeződni. Stressz esetén, amikor a központi idegrendszer frontális lebeny aktivitása csökkent, az onnan érzékelt majd visszavezetett szignálok az automatikus önellenőrzés kiváltása által újraaktiválja azt, így a visszatérő funkcionalitás oldja a félelem körforgását.

Módszerünk egyedülálló, klinikai sikereink (fantom-fájdalom, PTSD, inszomnia) kinyitották a kapukat a világhír felé (MTI, 8. Nemzetközi Biofizikus Kongresszus díj stb.), és az új korszak elkezdődött. EMOST – The Future is here! (A Jövő itt van!)

A technológiáról és az eredményekről bővebben olvashat a BioLaborTM http://emostnext.hu oldalán.

"Az EMOST® biofizikai módszer, ami akkor is működik, ha nem hisznek benne."

Dr. Erdőfi-Szabó Attila Ph.D. MD. Sci.